Pagina's

woensdag 3 juli 2019

Fietstochten vanaf eind juni 2019

 Zaterdag 31 augustus 2019

We een hele club zij wedero naar Zuidland gefietst. Het was, volgens Buienradar, de laatste zeer warme dag.Voorlopig dan. Maar het fietsen was weer een pleziertje!. Ook heeft zich een nieuwe, vrouwelijke, medefietsers aangemeld! Carla is haar naam.















zaterdag 24 augustus 2019
  Met 12 man  en 1 vrouw  naar Driebruggen









Woensdag 14 augustus 2019

Met 13 man zijn we naar Capelle a.d. IJssel gefietst.
Onderweg had leo Kok niet 1 maar 3 lekke banden, zodat er een nieuwe buitenband gemonteerd noest worden. Gelukkig had Gerard Bavelaar er een bij zich, zodat de tocht weer verder kon!










3 augustus 2019 naar Hoogmade

Vandaag mooi weer om te fietsen!. Niet te warm! We hebben ruim 97 km afgelegd. Met een grote groep zijn we naar Hoogmade gefietst.












Fietstocht Reeuwijkse plassen e.o. woensdag 17 juli2019

Met een grote groep richting Reeuwijkse plassen gefietst. Het was wederom fantastisch fietsweer. Zo n dikke 90 km hebben we erop zitten als we bij de Til aankomen. Een verfrissing ging er dit keer wel in!






Fietstocht naar Zuidland op 6 juli 2019

Met een groep naar de eilanden gefietst. We waren met 9 man. Het was een probleemloze tocht! Het was uitgestekend fietsweer.
Helaas geeft de gps uitgave niet de juiste afstand!. Op de een of andere onbekende wijze laat ie de laatste 10 km weg. We hebben dus geen 81 maar 90 km gereden!


Fietsroute van 3 juli 2019 naar Burgerveen

Vandaag waren we met 2 groepen. Ik ben met de B groep meegegaan en die zijn naar Burgerveen gereden, Het was heerlijk fietsweer en we op zijn minst 10 man  en een vrouw. We hebben heerlijk koffie gedronken bij het cafe aan het begin  van de Westeinderplas .   We hebben we weer een aanzienlijke afstand gereden! Ik komzelf op 90 kilometer.






Fietsroute van 29 juni 2019 naar Barendrecht.

Zaterdag zijn we met een man(vrouw) of 12 over Spijkenisse naar Barendrecht gefietst. Het was prachtig weer om te fietsen. (misschien wel een beetje TE warm?) We hebben een afstand van 88km afgelegd. Er zijn er natuurlijk die meer gereden hebben, maar die moeten eerst een heleboel kilometers naar De Til rijden!












Fietstocht naar Katwijk 20190626

Mijn eerste fietstochtje na mijn verblijf in Spanje met de Hoornse club was naar Katwijk. Het was erg warm weer, maar dat deerde ons niet. Waarschijnlijk hadden andere weggebruikers er wel last van, want we werden om de haverklap uitgescholden voor a-sociale- of zelfs kutwielrennens! Zelfs mensen die zich per paard op het fietspad begaven wisten geen nettere woorden te vinden!
Helaas heb ik toen vergeten een foto te maken dus blijft het hierbij. We hebben zeker 78 km afgelegd.
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten